Пловдив

Дом на културата "Борис Христов"

21 Октомври

10:00 часа, безплатно събитие

Лектори

Предприемачи

150 места

Побързай да се регистрираш!

За семинара

„Първи стъпки в бизнеса“ е събитие, което цели да срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за
различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Събитието и тази година е съставено от две части – теоретична и практическа.

През първата половина от деня гостите имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на 4-ма лектори.
Преди обедната почивка всеки посетител ще може да се запише в отбора на лектора, който го е впечатлил най-много и темата, която е най-интересна за него.

През втората част от деня, всеки лектор се превръща в ментор на един от 4-те отбора (max. 30 човека в отбор). Всеки отбор ще работи по реален казус, свързан с темите за които ще говорят нашите лектори.

Събитието е безплатно за участниците, за да може да бъде достъпно за всички младите хора в Пловдив.

Събитието се организира от JCI Plovdiv с подкрепата на с официален медиен партньор медия mediacafe.

Лектори

Михаил Стефанов

Михаил Стефанов

Севил Рахимова

Севил Рахимова

Ивелин Михайлов

Ивелин Михайлов

Предстои обявяване

Предстои обявяване

Михаил Стефанов е на 34 години, от София, горд (но недоспал) баща на две луди дъщери и щастлив съпруг на (една) прекрасна жена. По професия е експерт по комуникации – консултирал и обучавал екипите както на големи компании, така и на доста каузи и неправителствени организации. Призванието му, обаче, е да работи с една от най-неразбраните групи хора на света – тийнейджърите.

От години е в основата на младежкия фестивал The Bridge във Видин, бил е фронтмен на рок банда (Good Music Society), планински водач и за съвсем кратко – дори мениджър на малък боксов клуб – и всичко това само и само ,за да успее да мотивира няколко щури хлапета да станат още по-щури, но и малко по-смислени.

Друга голяма страст са добри книги, мечтае за куче с размерите на пони, с което да кръстосва планините, най-много обича да яде сладолед, а после да успокоява гузната си съвест с бразилско джу-джицу, което тренира вече 3 години заедно с великолепните момчета и момичета от Twisted BJJ.

Севил Рахимова изпълнява ролята на Ръководител Отдел “Продукт” в Reward Gateway, компания която има за цел да направи света едно по-добро място за работа. Концентрирайки се на крайните потребители и техните нужди Севил и нейният мултифунционален екип, разработват софтуерни продукти в сферата на HR и Employee Engagement, които помагат на над 1800 компании по цял свят да мотивират, ангажират и награждават своите служители.

Севил е един от лидерите в компанията, които активно прилагат моделът Engagement Bridge в ръководенето на своя екип. Тя използва своя опит в дизайн мисленето като отправна точка за разрешаване на сложните предизвикателства около изграждането на успешни продукти и същевременно ръководенето на хората зад тези продукти.

Ивелин Михайлов e роден на 30 август 1977 година в гр.Горна Оряховица. Основател e на фирма “Тогедър България”, “Трежър”, “Исторически парк” АД. Занимава се с изучаване и управление на лични и бизнес финанси от 2003 година и по негови думи все още продължава да се учи и експериментира как да бъдем по-добри в тази посока.

Предстои обявяване.

Партньори

platinum sponsors
Партньори